Головна » 2022 » Червень » 16 » Фільми, які варто переглянути з дітьми та підлітками у 2022 році: аналітичні рекомендації



13:45
Фільми, які варто переглянути з дітьми та підлітками у 2022 році: аналітичні рекомендації
Подивитися разом із дитиною кіно – це хороший варіант для вечора вихідного дня. Важливо дивитися ці картини разом, після чого обговорювати їх. Вашій увазі сьогодні добірка таких фільмів, які ми рекомендуємо для перегляду разом з дітьми та підлітками.

Сімейна казка «Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке» знята за мотивами твору Сашка Лірника «Про старого козака, різдвяного чорта, чотири роги і козацький рід». Творча команда фільму перемогла на десятому пітчингу Держкіно та отримала від держави фінансування на зйомки картини. Знімали в Україні, починаючи з березня 2018 року. Режисером стрічки став дебютант Михайло Костров.
Химерна казка наповнена українським народним гумором та козацькою героїкою, фантастичними героями та несподіваними персонажами і закорінена в український фольклор та народну міфологію й вірування. Козаки багато років захищали український народ від усякої напасті. Козацький рід існує на світі доти, доки в ньому народжуються козаки-лицарі, які захищають свою землю від ворогів-нападників. А козакам, які поклали свої голови в бою, прощаються всі гріхи. Розлючений цим Чорт укладає парі зі Святим Петром, який зможе полонити і утримати до Різдва найкращого і найхоробрішого козака Семена. Так, Чорт отримає можливість знищити весь козацький рід на землі. Але на відважного козака не діють чари і його неможливо залякати чи купити.


Фентезі — «Неллі Рапп — мисливиця на монстрів»
Сюжет комедійного жаху знайомить глядача з дівчиною -підлітком, яка приїхала на осінні канікули в компанію коханої собаки для дядька. Здавалося б, це може статися через кілька тижнів у тихому, не примітному місці, і навіть під наглядом близького родича? Але через вроджену цікавість маленька героїня майже одразу потрапляє у
фантастичний вир подій: у підвалі дядька вона знаходить справжнього вампіра, ув'язненого в клітці. Тож дівчина стає відомою, що її дядько - це не хто інший, як мисливець на монстрів. І тепер молодим Неллі доведеться йому допомогти.
"Nelly Rapp: Як зловити монстра" - це шведська пригодницька стрічка, сценарій якої є тією ж серією книг, написаних М. Віндмарком. У відгуках критики часто зосереджуються на тому, що дуже мало зображень головних героїв та основної сюжетної лінії були взяті з оригінального джерела до проекту, але безкоштовний переказ не зіпсував цю історію. Фільм був нагороджений на Берліналі в 2021 році. Директором картини стала шведська режисер Аманда Адольфсон, яка також відома такими проектами, як молода Софі Белл, Орли та тиха ніч.
https://megogo.net/ua/view/12735475-nelli-rapp-mislivicya-na-monstriv.html

Фентезі – «Місія Нови».
Події фільму розпочинаються у 2050 році. На Землі настав апокаліпсис, який перетворив поверхню планети на випалену сонцем пустелю. До такого стану справ призвела екологічна катастрофа, що виникла через погане ставлення людей до
природи. Більшість людства вимерла, а ті, хто вижив – втратили надію на благополучне майбутнє. Нова – льотчик, яка намагається знайти вихід із становища та вирішує здійснити подорож у минуле, щоб зупинити катастрофу. Але вона опиняється у 2025 році, коли їй було лише дванадцять років. Ніхто не вірить словам молодої дівчинки і тільки один друг підтримує її. Чи зможуть вони досягти бажаного результату і врятувати планету?

https://kinoukr.com/4813-misiya-novy.html

Чекайте на продовження…




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Корисно знати | Переглядів: 390 | Додав: estet | Теги: кіно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Червень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0