Головна » 2021 » Липень » 7 » «Чарівні істоти українського міфу. Духи природи» (Літературно-народознавча мандрівка за книгою Дари Корній)



17:54
«Чарівні істоти українського міфу. Духи природи» (Літературно-народознавча мандрівка за книгою Дари Корній)
Книга Дари Корній «Чарівні істоти українського міфу. Духи природи» – чарівна! Ви не просто погортаєте її сторінки – ви поблукаєте стежками правічного лісу, почуєте його дихання, подивитесь в очі старенькому лісовикові, послухаєте чугайстрову сопілку.

Може, вам щось прошепоче мавка або побалакає з вами поважний цар Ох… Постійте біля річки – і ви заскочите русалок за їхніми пустощами, а звідти недалеко й на гостину до суворих болотяника й болотяниці.

Прогуляйтеся полем і луками – і вас зустрінуть польовик, спориш, луговик, межівник, степовик, бездонник, польові й лугові мавки

Вітри з повітрулями супроводжуватимуть вас під час мандрівки книгою. І насамкінець свої таємниці відкриють духи пір року. Тож в добру путь!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Творці і твори | Переглядів: 385 | Додав: estet | Теги: Корній Дара, українська міфологія, книга, духи природи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Липень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0