Головна » 2022 » Березень » 27 » «Без паніки! Як вижити, боротися й перемогти під час бойових дій. Порадник для цивільного населення»



17:47
«Без паніки! Як вижити, боротися й перемогти під час бойових дій. Порадник для цивільного населення»
Довгий час питання захисту цивільного населення під час бойових дій були не актуальними для населення України. Однак події на південному сході країни призвели до підвищення інтересу до цієї теми, а після початку повномасштабної війни росії проти України тим більше. Як виявилося, принцип "захисти себе сам" не вижив себе, а для його реалізації потрібні знання.

Сучасна війна — виклик не лише для збройних сил, а й для суспільства загалом та кожного його члена зокрема. Вона може охопити значну територію та кожної миті зазирнути в наш дім.

В умовах бойових дій доведеться навчитися виживати за цих незвичних обставин. Набутий упродовж тисячоліть досвід показує, що людина спроможна справитися з надскладними обставинами, якщо заздалегідь підготується до них.

У запропонованому пораднику зібрано інформацію, що допоможе пересічним громадянам вижити, боротися й перемогти у складних умовах бойових дій; викладено елементарні поради, як успішно протистояти лихові. І найголовніша з них — не панікувати за жодних обставин!

Структура даної роботи включає розділи "Готуємося заздалегідь", "Перші виклики", "Укриття", "Навколо стріляють", "Виходимо із зони бойових дій", які поетапно відображають порядок дій цивільної особи в зоні збройного конфлікту. Кожен розділ коротко і чітко розкриває конкретний алгоритм дій, спрямований на збереження життя. Дано корисні та реальні рекомендації щодо виходу з тієї чи іншої ситуації. У цьому враховуються як організаційні, а й технічні, а найголовніше - психологічні аспекти перебування населення в зоні бойових дій. Практичний матеріал у роботі широко ілюстрований історичними аналогіями часів Другої світової війни.

Книга написана простою та доступною мовою, містить у собі значну кількість малюнків, таблиць та схем, що допомагають розібратися у матеріалі.
- Без паніки! Як вижити, боротися й перемогти під час бойових дій: Порадник для цивільного населення. - Укл. Олександр Дєдик, Михайло Слободянюк і Олег Фешовець




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Корисно знати | Переглядів: 364 | Додав: estet | Теги: ВИЖИВАННЯ, війна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Березень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0