Головна » 2023 » Березень » 14 » Аудіо-читанка. Олена Конечна «Весела бабуся». Літературно-краєзнавчий проєкт "Щире слово наших земляків. Письменники Чернігівщини"



10:55
Аудіо-читанка. Олена Конечна «Весела бабуся». Літературно-краєзнавчий проєкт "Щире слово наших земляків. Письменники Чернігівщини"
Конечна Олена Михайлівна народилася 14 березня 1968 року в місті Чернігові. Українська письменниця, журналістка, лауреатка Чернігівської обласної премії імені Михайла Коцюбинського. Член Національних спілок письменників та журналістів, очільник Чернігівської обласної організації НСПУ (з травня 2013 року).

Довгий час працювала кореспондентом відділу права Чернігівської обласної газети «Деснянська правда». Неодноразовий лауреат обласного конкурсу «Краща книга року».

У періодичних виданнях друкувалися детективно-пригодницькі твори письменниці: повісті «З вами цього не трапиться», «Про що мовчать монастирські стіни», «Фотографія на пакеті» та інші.

Збірка оповідань «На березі дощів» була визнана переможцем Міжнародного конкурсу молодих літераторів «Гранослов-99», вийшла друком у 2001 році.

На замовлення Державного комітету телебачення і радіомовлення України за Державною програмою «Українська книга» у 2005 році побачила світ її казка «Копійчині мандри». За цією ж програмою в різний час виходили інші книги для дітей (у співавторстві): «Повчальні пригоди хлопчика Колі», «Моя країна – Україна», «Етикет – це корисно і цікаво».

У всі часи народження хорошої книги – справжня подія. Саме такою подією стає вихід кожної книги Олени Михайлівни – будь-то ліричні поезії, дитячі твори або ж романи для дорослих читачів.

Аудіо-читанку оповідання Олени Конечної «Весела бабуся» зі збірки «Час у пригорщах» створено в рамках Літературного краєзнавчого проєкту «Щире слово наших земляків. Письменники Чернігівщини». Читає бібліотекар Чернігівської обласної бібліотеки для дітей Наталія Нечипорук.

Пекуче реальна новела. «Речення короткі, але настільки сильні, що здатні руйнувати найміцнішу стіну байдужості… Це вже письмо високого рівня, майстерність, що не залишає сумнівів у тому, що перед нами талант, який мало назвати Божою іскрою, це полум’я, у якому висвічуються всі грані людської душі, чорне і біле, і те високе, що не дає людині бути лише біологічною істотою на землі.» (Валентина Мастєрова, письменниця).




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 204 | Додав: estet | Теги: Конечна О. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Березень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0